not building standalone due to password protected stack LC950Indy

Pi Digital sean at pidigital.co.uk
Fri Aug 9 11:29:57 EDT 2019


Hi

I’ve only noticed this when building for HTML5. For everything else the stacks get directly included and don’t care that they are password protected. For html they have to get re-coded through emscripten which is where I believe the issue arises. 

Which platform/s are you trying to deploy for and what machine type are you using to build the standalone?

Sean Cole
Pi

> On 9 Aug 2019, at 16:09, JJS via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> Hi,
> 
> 
> i've not seen this before:
> 
> Could not auto-detect inclusions or security categories because stack is password protected
> 
> 
> It seems like setting the password for stacks in the standalone setting is not working. If i set it and save the stack, then open the stack in notepad++ i can read all.
> 
> When i use: Set the Password of stack"encryptme" to "thisisapassword" and do the same thing in notepad++ it is all jibberish as expected.
> 
> But then i load it again in LC950Indy, and i get above mentioned error.
> 
> Same error when i open a script and enter the password, even then it's not able to build.
> 
> 
> In previous LC versions this was working correct.
> 
> Anyone seen this?
> 
> Is there a quick fix?
> 
> 
> Thanks!
> 
> 
> Sphere
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode



More information about the Use-livecode mailing list