Stacks that now do not work

Thomas J McGrath III 3mcgrath at adelphia.net
Wed Nov 12 19:51:23 EST 2003


Paint tools has a button on it that does nothing and is missing the 
divider line between tools.

I have a brand new 2 months old 15 inch 1.25GHz PB G4 so I don't think 
it is the graphics card. I will try it on my other 500 MHz PB 15 inch 
and see what it used to look like.

I can take a screen shot if needed.

Tom

On Nov 12, 2003, at 6:48 PM, J. Landman Gay wrote:

> On 11/12/03 3:42 PM, Thomas J McGrath III wrote:
>
>> System Mac OSX 10.3.1, 1.25 GHz PowerPC G4, 512 MB DDR SDRAM
>> Revolution 2.1.2
>> Rev that doesn't work as expected:
>> Paint tools
>
> I had a little trouble with the shape chooser at first but then it 
> kicked in. Not sure what the glitch was. Other than that they seemed 
> okay. What didn't work?
>
>> Stacks that don't work or at least as expected:
> ...
>> Klondike - Mouse over top face up pile goes all white - rest works
>
> I tried this on my 12-inch PowerBook and it worked fine. Could it be 
> your graphics card?
>
>
> -- 
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>
>

Advanced Media Group
Thomas J McGrath III 	 ð 2003 ð	3mcgrath at adelphia.net
220 Drake Road, Bethel Park, PA 15102





More information about the Use-livecode mailing list