Can't seem to build standalone in LC9.0.0

William Prothero waprothero at gmail.com
Fri Apr 6 20:45:56 EDT 2018


More info:
When I only have a single “.livecode” stack and multiple “.livecodescript” stacks in the “Stacks” list, it makes a standalone, but with more than one (it doesn’t matter which one), “.livecode” stack, it fails.

This is starting to seem like a bug.

Bill

> On Apr 6, 2018, at 4:59 PM, William Prothero via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> Folks:
> This has me extremely frustrated and I’ve spent way too many hours trying to get this to work. If anybody has a few minutes to look at the error dialogs in the link, I’d very much appreciate it. I’m probably missing something very obvious, but ….
> 
> Link to zip of 3 screen shots that show the problem.
> https://www.dropbox.com/s/wipzyr9523h7n60/wp-standaloneDialogs.zip?dl=0 <https://www.dropbox.com/s/wipzyr9523h7n60/wp-standaloneDialogs.zip?dl=0>
> 
> What I have is a splash stack named: "Start Earth Explorer"
> Other stacks are used to actually do the work. One of the dialogs (StacksList.png) is the standalone settings “Stacks” window, which shows a list of the stacks. Another dialog (filesStructure.png) is my file structure for the app. The third dialog (ErrorDialog.png) is the error dialog that I get when I try to build a standalone. It appears, to me, that somehow it can’t find the first “.livecode” stack it gets to in the stacks list. 
> 
> I must be doing something incredibly stupid, overlooking some basic setting, or ……
> 
> Any ideas would be much appreciated.
> 
> Thanks,
> Bill
> 
> 
> William A. Prothero
> http://earthlearningsolutions.org
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the Use-livecode mailing list