script editor insertion point misplaced

Charles E Buchwald charles at buchwald.ca
Tue May 27 16:31:50 EDT 2014


Hi Paul. I had this same issue with LC7.
Found it in the forums: http://forums.runrev.com/viewtopic.php?f=89&t=20486
... where this bug is cited: http://quality.runrev.com/show_bug.cgi?id=11980
Cheers,
- Charles


On 27 May 2014, at 2:00 PM, Gabel Paul <paulgabel at comcast.net> wrote:

> Hello everyone: I have an iMac 27 inch (2012) running Mavericks 10.9.3. I’m having a problem with LC 7.0.0 dp 5 (which was mistakenly labeled as “stable”). Wherever I click in the script editor, the actual insertion point is 1 char to the left. In the word “point,” if I click between the o and the i the editor thinks that I clicked between the p and the o. This adds an extra, counterintuitive hassle to scripting. Yet RunRev Support says that it cannot duplicate the error on a Mac Book Pro. Has anyone else encountered this error, or am I the only one? Heather told me to save my stack as “Legacy 5.5,” but this doesn’t help. Thanks. Paul Gabel
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

--
Charles E. Buchwald
CEO/Director General
Museografica Digital
http://digital.museografica.com

LC Developer Tools: http://buchwald.ca/developer-tools/

Email Notice: http://wp.me/P3aT4d-33





More information about the Use-livecode mailing list