SSL Library Not Found

Neil Roger neil at runrev.com
Thu May 8 06:06:01 EDT 2014


Hi Mike,

Running the stack on a device is the key to why the encryption is'nt 
working as I  tested your script on our iPad mini and received the same 
error message as yourself.

As this is happening, it seems there is a bug with encryption and iOS 
standalones (possibly something going awry during the standalone build 
process). I've created a report on the issue and this will be 
invetigated promptly.

http://quality.runrev.com/show_bug.cgi?id=12408

Kind Regards,


Neil Roger
--
RunRev Support Team ~ http://www.runrev.com
——


On 07/05/2014 17:06, Mike Kerner wrote:
> I'm not going to the simulator, I'm going to a live device, and I'm using
> XC 5.1.1
>
>
> On Wed, May 7, 2014 at 11:19 AM, Neil Roger <neil at runrev.com> wrote:
>
>> Hi Mike,
>>
>> That is strange as there is nothing else you need to check apart from the
>> encryption external in the standalone settings.
>>
>> Do you have  sample of the script you are trying to use? What version of
>> Xcode/Simulator are you deploying too?
>>
>>
>> Kind Regards,
>>
>> Neil Roger
>> --
>> RunRev Support Team ~ http://www.runrev.com
>> ——
>>
>>
>> On 07/05/2014 16:03, Mike Kerner wrote:
>>
>>> 661.
>>>
>>>
>>> On Wed, May 7, 2014 at 10:45 AM, Neil Roger <neil at runrev.com> wrote:
>>>
>>>   Hi Mike,
>>>> What version of LC are you using?
>>>>
>>>> I tried the following against 6.6.1 and the encrypted data is returned as
>>>> expected-
>>>>
>>>> on mouseUp
>>>> encrypt field 1 using "blowfish" with password "test" and salt "livecode"
>>>> put it into field 2
>>>> end mouseUp
>>>>
>>>> Kind Regards,
>>>>
>>>> Neil Roger
>>>> --
>>>> RunRev Support Team ~ http://www.runrev.com
>>>> ——
>>>>
>>>>
>>>> On 07/05/2014 15:26, Mike Kerner wrote:
>>>>
>>>>   I'm trying to use the native encrypt/decrypt code on ios.  I have the
>>>>> encryption external selected in ios standalone settings, but when I run
>>>>> the
>>>>> app and attempt to decrypt I get "SSL Library not found".
>>>>>
>>>>> As one would expect, everything works fine with Monte's encrypt/decrypt
>>>>> goodies.
>>>>>
>>>>>
>>>>>   _______________________________________________
>>>> use-livecode mailing list
>>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>>> subscription preferences:
>>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>>>
>>>
>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>
>
>





More information about the Use-livecode mailing list