Rev POST command and Squid proxy servers?

Bruce Pokras infinite00 at embarqmail.com
Fri Sep 3 18:06:14 EDT 2010


Jim,

Thanks for your suggestion. However, I am still using 4.0.0.

Regards,

Bruce

On Sep 1, 2010, at 8:51 PM, Jim Ault wrote:

> Which version of Rev are you using?
> 
> I found that using POST on 4.5.3 IDE sends extra chars after the last variable, including a cr.
> 
>   =   Login Invalid
> 
> Roll back to 4.5.0 and it works again
> 
> I discovered this by using the PHP function  var_dump($_POST) to see all the received variables
> 
> 
> On Sep 1, 2010, at 5:21 PM, Bruce Pokras wrote:
> 
>> Hello all,
>> 
>> Any known issues when using a Rev app behind a squid proxy server? My Patent Grabber application uses a POST command which a user informed me is not working. He is setting the httpProxy property to his corporate proxy server address, which he generically describes as proxy.server.de:8080. I am also a bit leery of his use of port 8080 rather than the standard HTTP port of just plain 80. But that is what he insists on using.
>> 
>> Any comments or suggestions would be welcome. Thanks.
>> 
>> Regards,
>> 
>> Bruce Pokras
>> Blazing Dawn Software
>> www.blazingdawn.com_______________________________________________
>> use-revolution mailing list
> 
> Jim Ault
> Las Vegas
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the Use-livecode mailing list