One More Datagrid Problem

Peter Haworth pete at mollysrevenge.com
Wed Dec 29 12:50:53 EST 2010


I guess I'm OK with it just being fixed!  Actually, it made me realise  
that none of my datagrids need persistent data since I repopulate them  
very time the card(s) they are on are opened, so I've probably saved  
myself a fair amount of internal memory by inadvertently coming across  
this solution.

Pete Haworth

On Dec 29, 2010, at 4:19 AM, Trevor DeVore wrote:

> On Sun, Dec 26, 2010 at 2:38 PM, Peter Haworth  
> <pete at mollysrevenge.com>wrote:
>
>> I finally fixed tis problem by unchecking the Persistant Data  
>> property.
>> I'm happy that fixed the problem bu I have no idea why it did.  That
>> property is checked in all my other datagrids and they all work fine.
>>
>
> I'm not sure why it would fix the problem either. You could try  
> passing in
> some dummy data that contains the NULL character and seeing if that  
> causes a
> similar problem. Maybe there was some data with a NULL character  
> stored in
> the data grid that was messing things up?
>
> -- 
> Trevor DeVore
> Blue Mango Learning Systems
> ScreenSteps: http://www.screensteps.com
> Releasable Revolution Resources for Developers:
> http://revolution.bluemangolearning.com
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>





More information about the Use-livecode mailing list