Put URL failing -- HTTP header problems?

Sivakatirswami katir at hindu.org
Tue May 9 16:20:41 EDT 2006


mmm...  don't know what is going on

put url  "http://www.pacsoa.org.au/palms/Alsmithia/index.html"

returns, in Revolution:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<HTML><HEAD>
<TITLE>400 Bad Request</TITLE>
</HEAD><BODY>
<H1>Bad Request</H1>
Your browser sent a request that this server could not understand.<P>
The request line contained invalid characters following the protocol  
string.<P>
<P>
<HR>
<ADDRESS>Apache/1.3.26 Server at www.medical-library.net Port 80</ 
ADDRESS>
</BODY></HTML>

and what's really strange is... if I hit the return key repeatedly..

I get responses from different servers!

<HR>
<ADDRESS>Apache/1.3.26 Server at koudeoorlog.uitdaging.org Port 80</ 
ADDRESS>
</BODY></HTML>
<ADDRESS>Apache/1.3.26 Server at comiccrawler.com Port 80</ADDRESS>
</BODY></HTML>

The same URL in Firefox returns the web page as expected... weird...  
I will try in 2.6...




On May 08, 2006, at 7:47 PM, Chipp Walters wrote:

> Works fine here:
>
> Rev 2.7.1, WinXP
>
> Sivakatirswami wrote:
>> Can someone test this for me:
>> put this into your browser:
>>     http://www.pacsoa.org.au/palms/Acanthophoenix/
>> Result: web page as expected, Now, put this into your msg box in Rev:
>>     put url "http://www.pacsoa.org.au/palms/Acanthophoenix/"
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the Use-livecode mailing list