Documentation on Accelerated Rendering

J. Landman Gay jacque at hyperactivesw.com
Mon May 1 09:32:11 CEST 2017


My mistake was resetting the layermode after a drop. It does have to be set 
after object creation but that should be the only time it's messed with. 
Dragging was too jerky without acceleratedRendering, so I think that has to 
remain.
--
Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com



On April 30, 2017 8:48:42 PM Sannyasin Brahmanathaswami via use-livecode 
<use-livecode at lists.runrev.com> wrote:

> Never mind
>
> Jacque
>
> you already have this in our script
>
>   [snip]   set the borderwidth of the last image to "4"
>         set the topcolor of the last image to tRGB
>         set the layermode of the last image to "dynamic" -- jg: required for smooth 
>         movment on slower devices
>     end repeat
>
> and we are setting the acceleratedRending on in preopenCard and false on 
> close card
>
> Still no joy on android.
>
>
> On 4/30/17, 3:39 PM, "use-livecode on behalf of Sannyasin Brahmanathaswami 
> via use-livecode" <use-livecode-bounces at lists.runrev.com on behalf of 
> use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
>
>     OK, I'm off to test now with setting the layer mode of the tiles, but it 
>     takes *forever* for the puzzle to generated on my old Nexus5.
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your 
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the use-livecode mailing list