Dirty HTTP Launch

Bob Sneidar bobsneidar at iotecdigital.com
Mon Jan 30 17:54:39 EST 2017


Try replacing the variable holding the URL (let's assume it's tVar) with word 1 to -1 of tVar. 

As in put word 1 to -1 of tVar into tVar

Bob S


> On Jan 30, 2017, at 10:34 , Tom Glod via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> the URL is read as an ITEM from a line in a file that was generated by PHP
> (which is I am sure where the cr comes from)
> 
> PHP code just concatnates label "HTTP Link, item delimiter "=" and the URL
> starting with HTTP.
> 
> I think I will just write a little repeat loop to rewrite the URL before I
> send it off to the launch command.   Gonna try format function too
> 
> 
> 
> On Mon, Jan 30, 2017 at 1:24 PM, Mike Bonner via use-livecode <
> use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
>> Mind posting the code that you use to build the url?
>> 
>> On Mon, Jan 30, 2017 at 11:16 AM, Tom Glod via use-livecode <
>> use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
>> 
>>> I will try to clean it somehow as nothing (no cr) appears at the end
>> until
>>> i run the launch url command.... i guess i can just rewrite the variable
>>> somehow.  Thanks
>>> 
>>> On Sun, Jan 29, 2017 at 8:16 PM, Mike Bonner via use-livecode <
>>> use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
>>> 
>>>> Most likely you have an extraneous cr at the end of the url, and its
>>>> showing as html encoded.  If thats the case, before you
>>>> encode/launch/whatever, remove the cr and it should go away.
>>>> 
>>>> 
>>>> On Sun, Jan 29, 2017 at 5:58 PM, Tom Glod via use-livecode <
>>>> use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
>>>> 
>>>>> Hi Livecoders,
>>>>> 
>>>>> I have a license file generated by PHP and when I bring it into LC I
>>>> parse
>>>>> it for data. should be easy right?
>>>>> 
>>>>> So I parse an http link and upon the using launch url command, I
>>> realize
>>>>> there is garbage at the end of the URL... the end of line "%0d"
>> garbage
>>>> to
>>>>> be exact.
>>>>> 
>>>>> Anyone know how to clean this? it doesn't apprear at the end of the
>>>>> variable that i am using to store the http URL...just appears after
>> the
>>>>> launch url command.
>>>>> 
>>>>> Thanks for any help on this
>>>>> 
>>>>> Tom
>>>>> _______________________________________________
>>>>> use-livecode mailing list
>>>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>>>> subscription preferences:
>>>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>>>> 
>>>> _______________________________________________
>>>> use-livecode mailing list
>>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>>> subscription preferences:
>>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>>> 
>>> _______________________________________________
>>> use-livecode mailing list
>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>> subscription preferences:
>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>> 
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the Use-livecode mailing list