autoScript

Richmond richmondmathewson at gmail.com
Wed Nov 16 18:25:59 CET 2016


The original stack was created in 8.1.1.

/Deus ex machina/

Richmond.

On 16.11.2016 19:09, Lagi Pittas wrote:
> Hi Richmond
>
> I know this might sound stupid but .....
>
> Did you create a BRAND NEW stack within 8.1 and try that?
>
> Now if you opened it in 9 and it worked that still doesn't mean what I
> suggest won't work because these are computers we are working with.
> Sometimes they are not logical (because we don't have access to all the
> data - read extraneous crap - that they are reading from hidden crevices ).
>
> Just as a for instance I was trying to transfer a program of mine from
> windows to android - LC v6.7.11) it would not compile to a standalone try
> as i might.
> So I created a new stack cut and pasted everything and it worked - but it
> shouldn't have should it?
>
> Kindest Regards Lagi
>
> p.s.
>
> if that no worky  re-install livecode and  remove  the preferences files
> (switch it off and on again of software!)
>
> On 16 November 2016 at 16:56, Richmond <richmondmathewson at gmail.com> wrote:
>
>> The script does not get set.
>>
>> Richmond.
>>
>> On 16.11.2016 17:58, J. Landman Gay wrote:
>>
>>> Could you define "does not work"? The script doesn't get set? It's there
>>> but it errors? It's lazy?
>>>
>>> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
>>> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
>>>
>>>
>>>
>>> On November 16, 2016 8:48:57 AM Richmond <richmondmathewson at gmail.com>
>>> wrote:
>>>
>>> I honestly don't know.
>>>> I have just tried my stack in LC 9dp1 and, yes, the thing worked.
>>>>
>>>> So I tried it again in LC 8.1.1 and the thing did not work.
>>>>
>>>> Richmond.
>>>>
>>>> On 16.11.2016 16:13, Richard Gaskin wrote:
>>>>
>>>>> Richmond wrote:
>>>>>
>>>>> Nothing is wrong with this in Livecode 7.1.4
>>>>>> BUT is does not work in Livecode 8.1.1
>>>>>>
>>>>>> Bug 18864
>>>>>>
>>>>>> Richmond.
>>>>>>
>>>>>> On 16.11.2016 14:44, Richmond wrote:
>>>>>>
>>>>>>> I wonder what's wrong with this:
>>>>>>>
>>>>>>> on mouseUp
>>>>>>>     put "make me coffee" into SKRIPT
>>>>>>>     set the script of btn "BB" to SKRIPT
>>>>>>> end mouseUp
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Richmond.
>>>>>>>
>>>>> Your sample stack included in the bug report, as well as a more
>>>>> complete example that includes an actual handler definition, both work
>>>>> as expected in v9dp1 under Ubuntu 14..04.
>>>>>
>>>>> Think about it: if the "set the script..." command didn't work, the
>>>>> Script Editor wouldn't work, and it wouldn't be possible to do any
>>>>> scripting in LiveCode at all.
>>>>>
>>>>> I suspect something else is in play in your running of the test....
>>>>>
>>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> use-livecode mailing list
>>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>>> subscription preferences:
>>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> use-livecode mailing list
>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>> subscription preferences:
>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode



More information about the use-livecode mailing list