LC8 DP16

Sannyasin Brahmanathaswami brahma at hindu.org
Sat Mar 26 15:17:12 EDT 2016


I had an odd incident in a different context but similar "paradigm"  i.e. as if the IDE lost track or the focused object/stack.  I had a stack open, a button selected, and the inspector open, and the graphics effects selected in the inspector. I pressed delete to delete the button. Instead of deleting the button, one of the buttons of the stack inspector for graphics effects disappeared... after that "all hell broke loose" with respect to selecting any object and trying to open an inspector for it. IDE had gone to the looney farm. Totally unqualified of course... which is impossible to bug report.

I just quit, rebooted LC and started again.. never able to reproduce this. So, this is not the same as a card, but loss of "where am I exactly"  smells like similar rotten mango, if you get my meaning.

Which stack is on First?

BR


On March 25, 2016 at 2:11:33 PM, paul at livecode.org (paul at livecode.org<mailto:paul at livecode.org>) wrote:

Bill,

I tried this and saw the problem once!, but now I’m not seeing it happen again. That’s kind of a familiar scenario with LC8 for me, often makes me think I’m doing something wrong, but then I can’t find enough evidence to make a recipe for a bug report.

When I get a few minutes spare I’ll try again with some different stacks, I do see odd results with the PB from time to time and the only way to get rid of them is to close and re-open the PB palette, that’s why I suggested a refresh button, but Mark Waddingham doesn’t want to go down that route. I do understand, but it is still frustrating at times.

Paul


More information about the Use-livecode mailing list