MS SQL

Rodney Green green.rodney at gmail.com
Fri Apr 25 00:51:46 CEST 2014


I'm curious, does anyone have a project that uses the revDataFromQuery()
command? And does anyone use the Actual Technologies ODBC driver?


On Thu, Apr 24, 2014 at 9:23 AM, Rodney Green <green.rodney at gmail.com>wrote:

> I'll put in a bug report for this. Does anyone have any kind of
> work-around for this? Have there been any updates to database in the
> developer previews? Maybe I'll give a DP a try.
>
>
> On Wed, Apr 23, 2014 at 7:53 PM, Rodney Green <green.rodney at gmail.com>wrote:
>
>> I tried it in 6.6 and 6.6.1. I'm using Actual Technologies ODBC manager
>> (demo). And I can connect successfully to the SQL server with Navicat. I'm
>> on a Mac (10.9.2) and connecting via a VPN.
>>
>>
>> On Wed, Apr 23, 2014 at 7:17 PM, Peter Haworth <pete at lcsql.com> wrote:
>>
>>> That seems strange - I wouldn't expect to see field names, just the data
>>> in
>>> them.  What version of LC are you using?  Might be time to enter a bug
>>> report.
>>>
>>> Pete
>>> lcSQL Software <http://www.lcsql.com>
>>> Home of lcStackBrowser <http://www.lcsql.com/lcstackbrowser.html> and
>>> SQLiteAdmin <http://www.lcsql.com/sqliteadmin.html>
>>>
>>>
>>> On Wed, Apr 23, 2014 at 2:47 PM, Rodney Green <green.rodney at gmail.com
>>> >wrote:
>>>
>>> > I turned on tracing in the odbc driver and I can see field names in the
>>> > data. So I'm assuming the query is working. But still can't figure out
>>> why
>>> > LC is hanging. I have database checked in the stand alone settings, not
>>> > sure if this matters while in LC. Any ideas how I can track down why
>>> LC is
>>> > hanging?
>>> >
>>> >
>>> > On Wed, Apr 23, 2014 at 10:13 AM, Peter Haworth <pete at lcsql.com>
>>> wrote:
>>> >
>>> > > In gmail, you can fix that by using the "Paste and match style"
>>> option on
>>> > > the edit menu.
>>> > >
>>> > > Pete
>>> > > lcSQL Software
>>> > > On Apr 22, 2014 7:34 PM, "J. Landman Gay" <jacque at hyperactivesw.com>
>>> > > wrote:
>>> > >
>>> > > > On 4/22/14, 6:49 PM, Kay C Lan wrote:
>>> > > >
>>> > > >> I don't know if it's just your email client but what I'm seeing
>>> is an
>>> > > >> asterisk * around the words get, put and return which shouldn't be
>>> > > there.
>>> > > >>
>>> > > >
>>> > > > That happens to all keywords when a colorized script is copied
>>> from the
>>> > > > script editor and pasted into a text-only email list. I see it
>>> here all
>>> > > the
>>> > > > time.
>>> > > >
>>> > > > --
>>> > > > Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
>>> > > > HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
>>> > > >
>>> > > > _______________________________________________
>>> > > > use-livecode mailing list
>>> > > > use-livecode at lists.runrev.com
>>> > > > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>> > > > subscription preferences:
>>> > > > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>> > > >
>>> > > _______________________________________________
>>> > > use-livecode mailing list
>>> > > use-livecode at lists.runrev.com
>>> > > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>> > > subscription preferences:
>>> > > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>> > >
>>> > _______________________________________________
>>> > use-livecode mailing list
>>> > use-livecode at lists.runrev.com
>>> > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>> > subscription preferences:
>>> > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>> >
>>> _______________________________________________
>>> use-livecode mailing list
>>> use-livecode at lists.runrev.com
>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>>> subscription preferences:
>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>>
>>
>>
>


More information about the use-livecode mailing list