occasional runaway control - anyone else seeing this?

Bob Sneidar bobsneidar at iotecdigital.com
Fri Apr 4 03:33:13 CEST 2014


Curious, why are all of Dave Kilroy’s emails threaded together, and everyone else’s replies to his posts in a completely separate thread? What are you using to post to the list Dave? Just curious.

Bob


On Apr 1, 2014, at 10:05 , Dave Kilroy <dave at applicationinsight.com> wrote:

> Quite a few times recently whilst developing on Windows (windows 7 x64) and
> using various incarnations of LiveCode (LC 6.6, 6.6.1(rc1), LC 6.7 (dp1) I'm
> getting an occasional 'runaway' behaviour.
> 
> Occasionally, on one particular stack (holding quite a few controls to make
> up it's GUI) if I'm editing a group with the inspector open on the 'Size &
> Position' tab - if I click the up or down arrows on the left, top, right, or
> bottom scrolling list fields, followed within a second or so by another
> click on the same arrow - I get a 'runaway' of the control continuing to
> move in the same direction at about 1 pixel/point per second. 
> 
> I'm not seeing it on LC 6.5 or 6.5.1 (or on OSX)
> 
> I don't really want to file a bug about this because I can't reproduce it -
> is anyone else seeing this?
> 
> Kind regards
> 
> Dave
> 
> 
> 
> 
> -----
> "Some are born coders, some achieve coding, and some have coding thrust upon them." - William Shakespeare & Hugh Senior
> 
> --
> View this message in context: http://runtime-revolution.278305.n4.nabble.com/occasional-runaway-control-anyone-else-seeing-this-tp4677795.html
> Sent from the Revolution - User mailing list archive at Nabble.com.
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




More information about the use-livecode mailing list