iOS Simulater No Sound

Scott Rossi scott at tactilemedia.com
Thu Oct 20 13:31:33 CDT 2011


Do you have multiple audio devices connected to your system?  If so, make sure both input and output audio settings are set for the same device.

Todd's message confused me because I have an app that I recently updated which plays sound that I know was working fine.  Sure enough, when I saw this message and went to test it, no sound!  So a little digging turned up the fact the both input and output sound devices need to be set to the same device.

Odd, but it's working here for me.

Scott Rossi
Creative Director
Tactile Media, UX Design



On Oct 20, 2011, at 10:57 AM, "J. Landman Gay" <jacque at hyperactivesw.com> wrote:

> On 10/20/11 12:28 PM, Todd Geist wrote:
>> I am trying to play sound files in the iOS Simulater.  But I am not getting
>> any sound.  When I build it and put it on an iPad the sound works fine. IS
>> there a problem with sound and the simulator.
> 
> Yes, and it took me ages to figure that out. The simulator just doesn't seem to work with sound.
> 
> -- 
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode



More information about the use-livecode mailing list