5.0.2 startup woes

Pierre Sahores sc at sahores-conseil.com
Sat Dec 24 03:00:01 EST 2011


Try :

set the tool to "browse"

HTH,

Le 24 déc. 2011 à 07:30, Warren Samples a écrit :

> On 12/23/2011 11:40 PM, Fred Moyer wrote:
>> Now with this new 5.0.2 that I just purchased, various startup, openstack and preopenstack commands do not implement -- that is they don't implement when I double-click on the stack while LiveCode is not running. (Everything works fine if LiveCode is already running.) But, for example, if you make a stack that simply consists of a stack script that says:
>> 
>> on openstack
>>   choose browse tool
>>   beep
>> end openstack
>> 
>> If you double-click on the stack with LiveCode not running, and 5.0.2 starts up, does the tool change to browse tool? In my computer (Mac), it doesn't -- but the computer does beep. Am I missing something really basic here? If I drag my new version 5.0.2 to the trash,  which leaves 4.6.4 to start up, and do the same thing, the tool switches to browse tool as it should. There are other startup issues suddenly going on in 5.0.2 which I don't understand.
>> 
>> Can anyone advise?
>> 
>> Thanks
>> Fred
>> ________
> 
> 
> This also happens here in Linux. In 5.0, Livecode opens, the stack appears and both parts of this script work. In 5.0.2 the stack is opening almost instantly and well before the Livecode toolbar appears. It beeps but does not switch to the browse tool. It would seem that Livecode is attempting to run the script before it's fully ready.
> 
> Warren
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

--
Pierre Sahores
mobile : 06 03 95 77 70
www.sahores-conseil.com







More information about the Use-livecode mailing list