Clipboard in version 4.0

Jonathan Lynch jonathandlynch at gmail.com
Wed Oct 13 11:29:14 CDT 2010


This problem only occurs on some web pages, but not most. Unfortunately, I
am restricted to using IE as my browser at work, and I have to access these
particular web pages.

I am just baffled by it working in 2.6.1 and not in 4.0. Both engines use a
clipboard array. \

I might be able to kludge together a work around using vbscript, shell, and
wscript. I would prefer that 4.0 have full access to the clipboard, though.

On Wed, Oct 13, 2010 at 12:18 PM, J. Landman Gay
<jacque at hyperactivesw.com>wrote:

> On 10/13/10 10:53 AM, Jonathan Lynch wrote:
>
>> Thanks J,
>>
>> Unfortunately, I have tried using different elements of the clipboard
>> array
>> already. When I copy the webpage in question (GPHIN, a restricted-access
>> site), it returns empty on all elements of the clipboardarray in 4.0, but
>> works fine in 2.6.1.
>>
>> Also, for the second problem I listed, the clipboard["text"] element
>> returns
>> html text in 4.0, but works propertly 2.6.1 - this occurs when copying
>> certain eurekalert pages.
>>
>
> I wonder if it's a function of your browser. I know in Firefox I had to
> install a plugin to allow me to choose either html or plain text when
> copying. If you copy and paste into a different app, what do you see? Is the
> behavior reproducible on other web pages too?
>
>
> --
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>



-- 
Do all things with love



More information about the use-livecode mailing list