OT: MacPro is playing up - any tips?

David Bovill david.bovill at gmail.com
Wed Apr 14 13:58:58 CDT 2010


Thanks Bob - will give it a go!


On 14 April 2010 19:38, Bob Sneidar <bobs at twft.com> wrote:

> Hi Dave.
>
> If you take it to Apple and complain that the video card died just over a
> year they may take care of you. Sometimes they have extended warranty
> programs that you wouldn't know about unless you go ask. If you got the
> Applecare Protection Plan then it is still under warranty and you should
> DEFINITELY take it into Apple.
>
> Bob
>
>
> On Apr 14, 2010, at 11:15 AM, David Bovill wrote:
>
> > Thanks Neal - any way to test it is the graphics card without going out
> and
> > buying another one - I don't have any spare cards to hand?
> >
> > The machine and graphics card is just over a of year old - so I guess
> I'll
> > just have to go out and buy a new card, it was a farily expensive NVidia
> > effort.... hmmm can't even see how to buy one on the Apple UK Online
> Store.
> >
> > On 14 April 2010 18:50, Neal Campbell <nealk3nc at gmail.com> wrote:
> >
> >> I had almost the exact same thing a year ago and ultimately it would not
> >> boot at all (no chime, nothing). From what I understand, if it doesn't
> >> chime, it didn't pass the POST routine on the motherboard.
> >>
> >> You are right on, it turned out that the graphics card had burned out. I
> >> took it as an opportunity to upgrade to the 3870 radeon card which was
> >> crazily expensive versus what you get in the PC world but you gotta pay
> for
> >> no driver issues someway!
> >>
> >> Best wishes
> >> Neal Campbell
> >> Abroham Neal Software
> >> www.abrohamnealsoftware.com
> >> (540) 645 5394 NEW PHONE NUMBER
> >>
> >>
> >>
> >>
> >> On Wed, Apr 14, 2010 at 1:46 PM, David Bovill <david at vaudevillecourt.tv
> >>> wrote:
> >>
> >>> Today my MacPro suddenly decided to freeze - with pretty green stipes
> and
> >>> pink squares all over the screen. Restarting only worked after
> resetting
> >>> PRAM and rebooting in Single User Mode. It's been a very long time
> since
> >>> I've had a problem with an OSX machine - so I am wandering if there are
> >> any
> >>> diagnostic tips out there? If feels like an Xwindows / video card issue
> -
> >>> but I am wandering what steps I can take to help diagnose the issue?
> >>>
> >>> Thanks in advance :(
> >>> _______________________________________________
> >>> use-revolution mailing list
> >>> use-revolution at lists.runrev.com
> >>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> >>> subscription preferences:
> >>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
> >>>
> >> _______________________________________________
> >> use-revolution mailing list
> >> use-revolution at lists.runrev.com
> >> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> >> subscription preferences:
> >> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
> >>
> > _______________________________________________
> > use-revolution mailing list
> > use-revolution at lists.runrev.com
> > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>



More information about the use-livecode mailing list