Wierd stack behaviour- location is off the planet!

Devin Asay devin_asay at byu.edu
Mon Apr 5 10:18:47 CDT 2010


On Apr 5, 2010, at 6:02 AM, planix wrote:

>
> Hiya,
>
> RunRev 4 Build 950 on a Windows XP.
>
> I wonder if anyone has seen the following.
>
> I have a stack which fronts a series of sub-stacks. It doesn't have  
> any
> scripts apart from a menu choice so the user can go from this stack  
> to the
> other sub-stacks where data is stored and managed.
>
> The problem I have is that suddenly, and for no discernible reason,  
> the
> front stack disappeared. It seemed to be available and visible was  
> set to
> true. So, I had a look in size & position properties. There I found  
> that the
> location of this stack was set at -32165, -31850. Bizarre. I don't  
> have any
> coding anywhere in my stacks that resets window location or anything.
>
> "Ho, hum", thunk I "I'll just reset the location manually and viola,  
> problem
> solved!" Hah! No such luck. I can't change the location. Doesn't  
> matter what
> I type in it sets back to the location described above. Without even  
> a mild
> attempt to come back to me.
>
> I have no idea how I made this happen. And I have no idea of how to  
> make it
> come back.
>
> Any thoughts on this? Seems like a bug to me. So, I will report it  
> unless I
> am just doing something blindingly stupid.

Did you try 'set the lockmessages to true' before changing the loc?  
Don't forget to set it to false when everything's fixed, though.

Devin

Devin Asay
Humanities Technology and Research Support Center
Brigham Young University




More information about the use-livecode mailing list