Paste into field issue

Timothy Miller gandalf at doctorTimothyMiller.com
Tue Jul 17 14:54:21 EDT 2007


Hi Jacque,

I'm using the "Harry Potter" page on wikipedia for test purposes.

By first doing command-A, then judiciously shift-clicking, I have  
isolated the source of the problem, unless I screwed it up. It  
appears to be the "In Other Languages" sidebar at the far left side  
of the page.

It will paste into my email client. It looks like this:


>
>
>     * Afrikaans
>     * Alemannisch
>     * العربية
>     * Asturianu
>     * বাংলা
>     * Bân-lâm-gú
>     * Bosanski
>     * Brezhoneg
>     * Български
>     * Català
>     * Česky
>     * Cymraeg
>     * Dansk
>     * Deutsch
>     * Eesti
>     * Ελληνικά
>     * Español
>     * Esperanto
>     * Euskara
>     * فارسی
>     * Føroyskt
>     * Français
>     * Frysk
>     * Gaeilge
>     * Galego
>     * 한국어
>     * हिन्दी
>     * Hrvatski
>     * Ido
>     * Bahasa Indonesia
>     * Íslenska
>     * Italiano
>     * עברית
>     * Latina
>     * Latviešu
>     * Lëtzebuergesch
>     * Lietuvių
>     * Limburgs
>     * Magyar
>     * Bahasa Melayu
>     * Монгол
>     * Nederlands
>     * 日本語
>     * ‪Norsk (bokmål)‬
>     * ‪Norsk (nynorsk)‬
>     * Plattdüütsch
>     * Polski
>     * Português
>     * Română
>     * Русский
>     * Scots
>     * Shqip
>     * Sicilianu
>     * Simple English
>     * Slovenčina
>     * Slovenščina
>     * Српски / Srpski
>     * Srpskohrvatski / Српскохрватски
>     * Suomi
>     * Svenska
>     * Tagalog
>     * தமிழ்
>     * ไทย
>     * Tiếng Việt
>     * Türkçe
>     * ייִדיש
>     * Žemaitėška
>     * 中文
>


If I try to paste it into Rev, nothing happens.

If I try to copy and paste one line at a time, some lines will paste,  
others won't paste, and prevent pasting altogether. I didn't try to  
isolate the problem characters exhaustively. The first two lines,  
counting from the top, will paste. The third one down won't.

If I copy them from the email client, not from the web page, then  
they will paste.

Is this worthy of a report?

Cheers,


Tim




On Jul 17, 2007, at 8:58 AM, J. Landman Gay wrote:

>
> It almost sounds like there is some hidden character in the text  
> that Rev can't work with. Does the problem happen with any long  
> text block, or only when you copy from Wikipedia? If it is limited  
> to one web site, then what may be happening is that the original  
> copy contains a non-displayable character that Rev fields can't  
> handle. By pasting into another app and re-copying, you are  
> converting the clipboard to text-only content. After that, Rev will  
> accept the paste.
>
> Just a theory. The only reason I thought of it was because I had  
> the exact same thing happen to me in HyperCard some years ago.  
> Copying a particular block of text would always cause the HC field  
> text to truncate. I narrowed it down to a character that HC used  
> for its end of field marker. If I stripped that out before pasting,  
> everything behaved normally.
>
> If the problem happens with any long block of text from any source  
> (I've never seen that though) then this isn't the problem.
>
> -- 
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the Use-livecode mailing list