RevVideoGrabber

Richard Miller wow at together.net
Thu Oct 26 12:40:52 CDT 2006


Hi Klaus:

You reported:
---------------
4. Broken functionality
"revvideograbsettings" works fine but "revSetvideograbsettings" does  
not!
Saved setting are NOT loaded, neither from a variable nor from a  
binary file nor a
custom property.
So you have to "revVideoGrabDialog" everytime you want to change a  
setting.
----------------

We have no problem using RevSetVideoGrabSettings with Rev. 2.7.3  
(Enterprise) on Windows XP. It's a basic part of our video program.  
The settings are loaded from a binary file. We've tried various  
versions of Quicktime without a problem.

I haven't recently tried loading a saved setting to switch from one  
camera to another on-the-fly, but this was working fine at an earlier  
time. I can reconfirm if it's still working now if that's an  
important function for you.

Regards,
Richard Miller
Imprinter Technologies


On Oct 26, 2006, at 12:04 PM, Klaus Major wrote:

> Hi all,
>
> I recently filed a bugreport concerning some inconveniences
> of the ReVideoGrabber on OS X with QT 7.1.3.
>
> Maybe these facts and observations are useful to you, too:
> http://support.runrev.com/bugdatabase/show_bug.cgi?id=3921
>
>
> Regards
>
> Klaus Major
> klaus at major-k.de
> http://www.major-k.de
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the use-livecode mailing list