Card cloning strangeness in 2.5.1

Richard Gaskin ambassador at fourthworld.com
Thu Mar 10 20:32:52 EST 2005


Kevin Miller wrote:
> On 10/3/05 10:08 pm, "Richard Gaskin" <ambassador at fourthworld.com> wrote:
> 
>>>Does this behavior replicate with others?  (I'm using a Mac, OS 10.3.7)
>>
>>Confirmed yesterday.  Thus far it's the only bug marked as "fixed" that
>>I've seen in v2.5.1.
>>
>>I've cc'd Kevin and Mark W here to encourage consideration of a v2.5.1.1
>>to address this.  Given Mark W's excellent work refining clone behaviors
>>for this release I'm confident it's just a misplaced "if" statement or
>>something else that minor which shouldn't take long to address.
>>
>>I couldn't find a Bugzilla report for this so I just filed one:
>><http://support.runrev.com/bugdatabase/post_bug.cgi>
>>
>>I'm sure it'll be addressed quickly.
> 
> Indeed.  Believe it or not, this issue was actually in the original alpha
> test for 2.5.1, which we made available to our enterprise license holders a
> few months back.  It seems no one spotted it in all that time!  We will
> issue a patch for this shortly which you will be able to download separately
> if you are affected.  In the mean time, "copy this card to this stack" works
> as it should. 

Great workaround, and I appreciate the fast action on this fix.  Thanks!

-- 
  Richard Gaskin
  Fourth World Media Corporation
  ___________________________________________________________
  Ambassador at FourthWorld.com       http://www.FourthWorld.com


More information about the Use-livecode mailing list