Disappearing Mouse!!??

Alex Tweedly alex at tweedly.net
Wed Jan 26 18:19:22 CST 2005


Len Morgan wrote:

> I'm a (very) new Revolution user and I've got problem on Win XP.  I've 
> created a little stack and in the IDE it "works" ok.  Right now it's 
> just labels and textboxes - it doesn't actually DO anything yet.
>
> The problem is when I save it and then try and run the .rev file, it 
> shows up ok on the screen but as soon as the mouse pointer moves into 
> the program window, the mouse pointer disappears.  It's still "there" 
> because if I work at it, I can get the invisible over a button and 
> then left click and have the button fire.
>
> What am I doing wrong?  Any help would be appreciated.


I think you're doing nothing wrong. I believe you have encountered Bug 
2138 (see http://support.runrev.com/bugdatabase/show_bug.cgi?id=2138 )

I submitted this as an enhancement request because I encountered it only 
in the context of Dreamcard Player - though I believe it happens any 
time you double-click a stack in Windows (it's hard for me to be sure 
because I've finished with multiple versions of Dreamcard and the Player 
installed, so I'm unsure just which is being used). In general, this is 
something I never do, but tried when I saw your email; I always either 
run inside the IDE, or build a standalone executable.

Could you please add an enclosure describing what you see; it may be 
appropriate to change it to a "bug" rather than an "enhancement" and up 
the priority.

-- Alex.


-- 
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Anti-Virus.
Version: 7.0.300 / Virus Database: 265.7.4 - Release Date: 25/01/2005



More information about the use-livecode mailing list