Videoclip playback

Marian Petrides mpetrides at earthlink.net
Mon Aug 16 20:21:52 CDT 2004


More information on videoclip problem.  When I went back to try this 
again, I WAS able to play the QuickTime .mov clip both in the 
application browser (by double clicking on the clip) and from a script.

However, the .mpg  (mpeg-1 compressed) file still does not work. I did 
try opening the MPEG file in QuickTime player and it played just fine 
that way.

The only other difference between the two files is size: the .mov file 
is 1.6 meg, the MPEG file is between 9 and 10 megs. Is there a size 
limit on imported videoclips?

Marian
On Aug 16, 2004, at 9:03 PM, Marian Petrides wrote:

> Using Rev 2.1.2 in MacOSX with QuickTime installed:
>
> When I try to play a videoclip by importing the video into Rev as a 
> control and then using
>               play videoclip "myVideo"
> it does not work.
>
> First of all, it takes forever to load, then what gets displayed is 
> gibberish characters.  This is true whether the video clip is a an mpg 
>  (mpeg-1) file or a QuickTime movie. It even happens if I try to play 
> the video clip from within the Application Browser.
>
> However, the same files play fine if I create a player object and play 
> them from disk.
>
> Am I doing something wrong or is this a bug? (No bug listed in 
> Bugzilla that I could find.)
>
> M
>
>
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>



More information about the use-livecode mailing list