Cloning stacks

Ken Ray kray at sonsothunder.com
Tue Oct 15 22:50:00 CDT 2002


Wierd, Sarah, because I have the same OS and Rev, and it works for me.
Perhaps there are messages being trapped somewhere? Can you try to do this:

1) Open Rev and create a new stack with a name of "Tester" and a label of
"Hello". Save it
2) type "clone this stack" into the message box and hit return

Do you get a copy called "Copy of Tester" or "Hello"?

Ken Ray
Sons of Thunder Software
Email: kray at sonsothunder.com
Web Site: http://www.sonsothunder.com/

----- Original Message -----
From: "Sarah" <sarahr at genesearch.com.au>
To: <use-revolution at lists.runrev.com>
Sent: Tuesday, October 15, 2002 10:21 PM
Subject: Re: Cloning stacks


> Thanks for the reply Ken, but it doesn't help. My original stack is
> actually NAMED "Setup" and has a label "Setup Slot". When I clone, I
> get a window titled "Copy of Setup"
>
> This is Mac OS X 10.2, Rev 1.1.1 or Rev 1.5A7
>
> Sarah
>
> On Wednesday, October 16, 2002, at 12:59  pm, Ken Ray wrote:
>
> > Sarah,
> >
> > The only reason you get "copy of <stack>" is because you don't have a
> > label
> > set for your stack. If you set the label of the stack, when you clone
> > it,
> > the cloned copy immediately has the label of the stack it was cloned
> > from.
> >
> > So it sounds like your stack is *named* "Original", but the label is
> > empty...
> >
> > Ken Ray
> > Sons of Thunder Software
> > Email: kray at sonsothunder.com
> > Web Site: http://www.sonsothunder.com/
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Sarah" <sarahr at genesearch.com.au>
> > To: <use-revolution at lists.runrev.com>
> > Sent: Tuesday, October 15, 2002 9:35 PM
> > Subject: Cloning stacks
> >
> >
> >> I have an application with a stack that gets cloned to allow multiple
> >> instances of the same stack to be open, each showing different things
> >> as specified when they are opened. This works fine except that when I
> >> first clone the stack, it flashes up with it's label showing as "Copy
> >> of Original". Then I can rename it, but I always get that first ugly
> >> view.
> >>
> >> I've tried locking the screen, I've tried hiding the original before
> >> cloning it, I've tried re-labelling the original before cloning, but I
> >> can't stop it showing this "Copy of...". Does anyone have any other
> >> ideas?
> >>
> >> Thanks,
> >> Sarah
> >>
> >>
> >> _______________________________________________
> >> use-revolution mailing list
> >> use-revolution at lists.runrev.com
> >> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
> >>
> >
> > _______________________________________________
> > use-revolution mailing list
> > use-revolution at lists.runrev.com
> > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
> >
>
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>




More information about the use-livecode mailing list