Versions 7.1.1 and 8.1.3 no long working properly

Ralph DiMola rdimola at evergreeninfo.net
Fri Dec 21 14:13:39 EST 2018


When all else fails delete the prefs...
Win10==> C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\RunRev\Preferences
Mac High S==>Users/USERNAME/Library/Preferences/RunRev

Ralph DiMola
IT Director
Evergreen Information Services
rdimola at evergreeninfo.net

-----Original Message-----
From: use-livecode [mailto:use-livecode-bounces at lists.runrev.com] On Behalf Of Bob Sneidar via use-livecode
Sent: Friday, December 21, 2018 1:48 PM
To: How to use LiveCode
Cc: Bob Sneidar
Subject: Re: Versions 7.1.1 and 8.1.3 no long working properly

It's possible the tools pallette is off screen. Try:

set the loc of stack "revTools" to the screenLoc;set the visible of stack "revTools" to true

Bob S


> On Dec 20, 2018, at 12:22 , James Hurley via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> I am having trouble running a stack on 7.1.1, Community
> 
> I have had no problem with it in the past. 
> 
> But now it will not display the Tools Palette. 
> 
> Closing any window I get the message “Do you want to save….” I have to click “Cancel” to proceed
> 
> The stack runs, but erratically. 
> 
> So I thought I would try 8.1.3 and have similar problems. Still the message “Do yo want to save…” when I close any window.
> 
> Is it me?
> 
> Jim Hurley
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

_______________________________________________
use-livecode mailing list
use-livecode at lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the Use-livecode mailing list