Versions 7.1.1 and 8.1.3 no long working properly

Randy Hengst iowahengst at mac.com
Fri Dec 21 11:02:05 EST 2018


You’ll find all of them here:
https://downloads.livecode.com/livecode/ <https://downloads.livecode.com/livecode/>


be well,
randy
www.classroomFocusedSoftware.com



> On Dec 21, 2018, at 9:46 AM, James Hurley via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> Thanks Rick.
> 
> I have found the url for  downloading commercial versions of LIveCode.
> 
> Do you know the url for downloading the community versions?
> 
> Thanks,
> 
> Jim
> 
> 
> 
>> Hi Jim,
>> 
>> Those are older versions.
>> 
>> Try version 7.1.4 and 8.1.10 to see 
>> if you still have the same problem.
>> 
>> Hope it works!
>> 
>> Rick
>> 
>>> On Dec 20, 2018, at 3:22 PM, James Hurley via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
>>> 
>>> I am having trouble running a stack on 7.1.1, Community
>>> 
>>> I have had no problem with it in the past. 
>>> 
>>> But now it will not display the Tools Palette. 
>>> 
>>> Closing any window I get the message ?Do you want to save?.? I have to click ?Cancel? to proceed
>>> 
>>> The stack runs, but erratically. 
>>> 
>>> So I thought I would try 8.1.3 and have similar problems. Still the message ?Do yo want to save?? when I close any window.
>>> 
>>> Is it me?
>>> 
>>> Jim Hurley
>> 
>> *********************************************
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




More information about the Use-livecode mailing list