WordReport Help

Phil Davis revdev at pdslabs.net
Wed Apr 11 14:00:06 EDT 2018


While on a walk just now, I was thinking about line endings on Mac vs. 
Windows - they are different! I think you're right - open your original 
template in Word for Windows, add your tag, and save & close it. Then it 
will probably work as you expect.

Phil


On 4/11/18 10:52 AM, Charles Szasz via use-livecode wrote:
> Hi Phil,
>
> Thanks for your input!  The data tag was working before this anomaly occurred.  The text in the data tag is just regular text.  The font is Times New Roman.  The text and formatting were not changed in the data tag.  I am hoping that someone who uses WordReport can give me insight on this problem.
>
> There are a few general rules in the WordReport for data tags but no suggestions to aid in resolving this type of problem.  Since WordReport uses brackets for the data tags, I am guessing that it is using merge in creating a Word document.  I never used merge in any of my projects.  So, this problem could be possibly related to merge.
>
> I paid Curry for the initial WordReport template.  Curry was very helpful in setting up the template for WordReport.  It worked on a consistent basis for a few days until yesterday.  I am thinking that Word for the Mac may be the culprit. I used Word for Mac in adding a data tag to the template.  But no other changes were made to the template.
>
> I am going to try Word for Windows today to see if this will fix the problem.  Curry indicated that he does not think Word for the Mac is the problem, however.  But I am pretty sure Curry used Word for Windows in creating the data tags in the template.
>
>
>   
>
>
> Sent from my iPad
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>

-- 
Phil Davis





More information about the Use-livecode mailing list