Inclusions for database access?

William Prothero waprothero at gmail.com
Sat Apr 7 19:57:27 EDT 2018


Folks:
I’m accessing a mysql database using Andre Garza’s software, and it works perfectly in the IDE. (LC9.0.0, Mac OSX 10.13.3).

However, when I build a standalone, the call just seems to hang and nothing is returned.

I am assuming that I’m making some mistake with inclusions? What might I be doing wrong that is triggered in the standalone, but not the IDE? I’ve included everything in the inclusions list that seems related to internet actions.

Any suggestions would much appreciated.
Thanks,
Bill

I don’t expect that the code needs debugging, as it works fine, but just to make sure it’s clear what I’m doing, my code is:
-----------------------------------------------------------------

function getAppSettings

	put "In getAppSettings"&cr after fld "status"

	put "http://earthexplorer.earthlearningsolutions.org/scgi-bin/wpserver.php" into tConfigA["url"]

	put "ADBDDFCFBDBBDDCCFFACGHDFFFFEEDCC" into tConfigA["encryption_key"] // Encryption Key

	dbSetDefaultConnectionConfiguration tConfigA

	put "Earth Explorer D3" into tAppName

	dbWhere "appName", tAppName

	put dbGet("app_settings") into pDataA

	if pDataA["data"] = "" then

		return "DbError: ---------- "&cr&pDataA&cr

	exit getAppSettings

	end if

	return pDataA["data"]

end getAppSettings

--------------------------------------------------------------


William A. Prothero
http://earthlearningsolutions.org




More information about the Use-livecode mailing list