remote debugging just stopped being available.

J. Landman Gay jacque at hyperactivesw.com
Mon Sep 4 21:09:45 EDT 2017


Mine never did come back. I haven't seen it in months.

On 9/4/17 6:41 PM, Alex Tweedly via use-livecode wrote:
> Too late - it just came back again.
> 
> I'm on MacOS 10.10.5 - no extra firewall or security software running.
> 
> Now that I'm alert to it, if it happens again I'll (likely) notice it 
> immediately, and take more note of what happened just before it.
> 
> Thanks
> 
> Alex.
> 
> 
> On 05/09/2017 00:09, Monte Goulding via use-livecode wrote:
>>> On 5 Sep 2017, at 9:03 am, Alex Tweedly via use-livecode 
>>> <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
>>>
>>> I'm sure I've seen this question on the list ... but just can't find 
>>> the right search term to find it :-)
>>>
>>> I've been using the remote debugger (on Android, with 9.0.0DP8 
>>> Business), for the last day or so. And then tonight it just suddenly, 
>>> for no reason I can think of, stopped asking me if I wanted a remote 
>>> debug session.
>>>
>>> How do I get it back ?
>>>
>>> Did I do something to make it go in a huff ?
>> This does sound a bit like what Jacque has experienced. Can you try 
>> temporarily disabling any firewalls or web shields and testing.
>>
>> Cheers
>>
>> Monte
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your 
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your 
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
> 


-- 
Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com




More information about the Use-livecode mailing list