mySQL connection fine in LiveCode but error in standalone

Matthias Rebbe matthias_livecode_150811 at m-r-d.de
Sun May 7 12:57:34 EDT 2017


Hi Kaveh,

by any chance, are you using LC9 DP6?
I noticed exactly this in DP6 and went back to DP5.

It seems to be a regression bug in DP6. See http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=19429 <http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=19429>

Regards,

Matthias



Matthias Rebbe
Bramkampsieke 13
32312 Lübbecke
Tel	+49 5741 310000
    	+49 160 5504462
Fax: +49 5741 310002
eMail: matthias at m-r-d.de <mailto:matthias at m-r-d.de>

BR5 Konverter - BR5 -> MP3 <http://matthiasrebbe.eu/portfolio/produkte/brx/>
> Am 07.05.2017 um 01:19 schrieb Kaveh Bazargan via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com <mailto:use-livecode at lists.runrev.com>>:
> 
> Hi folks
> 
> I am a definite newbie to databases, but I have been reading from a mysql
> database on the Mac running LC 9. The command is:
> 
> revOpenDatabase("MySQL", DatabaseAddress, DatabaseName, DatabaseUser,
> DatabasePassword)
> 
> When I export to standalone I get the "revdberr, invalid database" type
> error.
> 
> Sorry not much more info but I wonder if there is a simple thing I am
> missing. Is it perhaps that the password cannot  be saved in the stack?
> 
> -- 
> Kaveh Bazargan
> Director
> River Valley Technologies
> @kaveh1000
> +44 7771 824 111
> www.rivervalleytechnologies.com <http://www.rivervalleytechnologies.com/>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




More information about the Use-livecode mailing list