Menu Builder and submenues

dunbarx at aol.com dunbarx at aol.com
Mon Mar 30 18:10:44 EDT 2015


Richard.


if you delete either the "/" or the "|"  tags, the submenuItem is not assembled correctly. As you said. You need both. Are you sure you have these correctly set?


I am not sure about your not seeing the stacks. I assume you meant "cloning stack out0" when you said:
 
Stack out1 is created when needed by cloing stack out1 (and similarly for out2, etc.)


But when you only have stack out0, and you open the menu builder, are you clicking on the "edit..." button? This should bring up a dialog that allows you to load the menu group.


Craig Newman




-----Original Message-----
From: Dr. Hawkins <dochawk at gmail.com>
To: How to use LiveCode <use-livecode at lists.runrev.com>
Sent: Mon, Mar 30, 2015 5:48 pm
Subject: Menu Builder and submenues


I have a menu group in stack out0, which is never seen by the user.  Stack
out1
is created when needed by cloing stack out1 (and similarly for
out2,
etc.)

When entering the menu builder, though, out0 is not among the
choice of
stacks.  Once cloned, out1 appears as a choice.

Huh?  is there
something I need to tickle to get it to appear?

The second isue is within the
menu.  For the submenu, it created something
to the effect
of

Schedules
<tab>A/|A
<tab>B/|B

I don't see why it has the
/

Further, this produces a menuitem to the effect of "Schedules|B"
rather
than just B, as I understand the | should cause.  (or to I need to
trail
the Schdules line with a | ?)

I tried removing the / , but this didn't
make a difference/
-- 
Dr. Richard E. Hawkins, Esq.
(702)
508-8462
_______________________________________________
use-livecode mailing
list
use-livecode at lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe,
unsubscribe and manage your subscription
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

 




More information about the Use-livecode mailing list