tsNet woes

Charles Warwick charles at techstrategies.com.au
Mon Mar 19 03:59:21 CET 2018


Hi Dan,

LC 8.1.9 has the latest version of tsNet at present.

If this is something you are still experiencing, are you able to share the code with me so I can see if I can replicate it?

Regards,

Charles


> On 14 Mar 2018, at 12:37 am, Dan Friedman via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> Charles,
> 
> I misspoke…  I’m not on 8.1.5, I’m using 8.1.9.   Is there another version you would recommend?
> 
> -Dan
> 
> 
> Hi Dan,
> 
> If tsNetIsSyncBlocked() is always returning true then a connection must be stalled.
> 
> The latest version of tsNet defaults to timing out stalled connections after 30 seconds.  If you want to stay with LC 8.1.5 then just add the following code in your application’s startup:
> 
> tsNetSetTimeouts 60,0,300000,60000,30,1000
> 
> The last two parameters of this command mean timeout the connection in 30 seconds if less than 1000 bytes per second are transferred over this period.
> 
> You can adjust those values to suit your application.
> 
> Regards,
> 
> Charles
> 
> 
>> On Mon, Mar 12, 2018 at 7:11 PM, Dan Friedman via use-livecode <
>> 
>>> Greetings!
>>> 
>>> I have an app I am working on and it’s working perfectly on my Mac and in
>>> the iOS simulator.  However, on an Android device, once I do a couple of
>>> get urls, tsNet stops functioning.   I get a variety of results:
>>> 
>>> Previous request not completed
>>> Sync request already in progress (most common)
>>> tsNet is not initialized
>>> 
>>> Also, tsNetIsSyncBlocked() always returns true.
>>> 
>>> I am using LC Indy 8.1.5.   Any thoughts or advise?
>>> 
>>> -Dan
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




More information about the use-livecode mailing list