set the filename of image bug?

Stephen MacLean smaclean at madmansoft.com
Sun Jul 29 18:38:39 CEST 2018


HI Klaus,

Wow, ok… I will have to check 9.0.0. Currently using 9.0.1 RC1 on 10.12.6. It fails for me in both script and the inspector.

Thanks for testing!

Best,

Steve

> On Jul 29, 2018, at 12:34 PM, Klaus major-k via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com> wrote:
> 
> Hi Steve,
> 
>> Am 29.07.2018 um 18:28 schrieb Stephen MacLean via use-livecode <use-livecode at lists.runrev.com>:
>> 
>> Hi All,
>> 
>> I’m having an issue with the “set the filename of img”.
>> This line: set the filename of img "checkImg" of cd "cropImg" stack "imgEngine" to imgURL
>> Works as expected when using “http”. When using “https”, it fails to get the image. No error is returned, but the image is blank.
>> https://pixfeeds.com/images/usa-travel/1280-589451788-statue-of-liberty-full-base.jpg <https://pixfeeds.com/images/usa-travel/1280-589451788-statue-of-liberty-full-base.jpg> is the test image I’m using. Don’t see any reports of issues, but wanted to know if anyone else has run into this.
> 
> just tested, works right out of the box in the IDE, by setting the filename in the inspector and also via script!
> macOS 10.13.6, LC 9
> 
>> Thanks,
>> 
>> Steve MacLean
> 
> Best
> 
> Klaus
> 
> --
> Klaus Major
> http://www.major-k.de
> klaus at major-k.de
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the use-livecode mailing list