error building for iOS with LiveCode 8.1

panagiotis merakos merakosp at gmail.com
Fri Sep 16 14:19:14 CEST 2016


Hi Phil,

IIRC I used to get similar errors just *the very first time* I tried to
create an ios standalone. Do you get this error *always* when trying to
build an ios standalone?

Best,
Panos
--

On Fri, Sep 16, 2016 at 1:10 PM, Phil Jimmieson <phil at liverpool.ac.uk>
wrote:

> Hi folks
> due to the right hand edge black bar problems with landscape apps under
> iOS 10 I’m currently trying to build new versions of my LiveCode iOS apps.
> The first one I’ve tried to build is generating build errors - “linking for
> arm (arm64) failed with a duplicate symbol l001 in: /Applications/LiveCode
> Indy” - followed by lots of errors relating to revpdfprinter, Standalone
> and one to revzip. Anyone got any suggestions as to how to fix it?
>
> In fact an app is generated at the end of the standalone building process,
> but it is incomplete. Loading it onto an iPad via Xcode leads to the error
> that it “doesn’t contain a valid info.plist”.
>
> --
> Phil Jimmieson  phil at liverpool.ac.uk  (UK) 0151 795 4236  (Mobile) 07976
> 983164
> Computer Science Dept., Liverpool University, Ashton Building, Ashton
> Street
> Liverpool L69 3BX              http://www.csc.liv.ac.uk/~phil/
> I used to sit on a special medical board... ...but now I use this ointment.
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


More information about the use-livecode mailing list