No audio playback on iOS devices

Devin Asay devin_asay at byu.edu
Thu Feb 11 18:50:34 CET 2016


> On Feb 11, 2016, at 10:33 AM, J. Landman Gay <jacque at hyperactivesw.com> wrote:
> 
> Does it work if you use specialFolderPath("resources") instead of "engine"? Apple changed the rules for bundle structure and LC tries to redirect older paths to the resources folder, but maybe that's not working in this case.

Yeah, I've tried both "engine" and "resources". Same outcome. The odd thing is that external image assets display just fine. 
> 
> 
> On February 11, 2016 11:20:52 AM Devin Asay <devin_asay at byu.edu> wrote:.
>> 
>> I ran a check on open card: answer there is a file tFilePath # where tFilePath contains the full path to the file I’m trying to play. The file path is based on specialFolderPath(“engine”)
>> This check returns “true”.
>> 
>> I verified that the asset files are being copied to the app bundle.
>> 
>> It still plays fine on the simulator and on an Android device.
>> 
>> Has anything changed in terms of what kinds of files can be played on iOS devices?
> 
> 
> --
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode



More information about the use-livecode mailing list