No audio playback on iOS devices

Devin Asay devin_asay at byu.edu
Wed Feb 10 21:47:02 EST 2016


Nothing special, just MP3 and wav files. I've even use them in past projects and they worked fine.

Sent from my iPhone

> On Feb 10, 2016, at 4:54 PM, Scott Rossi <scott at tactilemedia.com> wrote:
> 
> What audio format?  Any unusual encoding?
> 
> Regards,
> 
> Scott Rossi
> Creative Director
> Tactile Media, UX/UI Design
> 
> 
> 
> 
> On 2/10/16, 3:23 PM, "use-livecode on behalf of Devin Asay"
> <use-livecode-bounces at lists.runrev.com on behalf of devin_asay at byu.edu>
> wrote:
> 
>> I¹ve been testing some small apps that I use in my class on iOS devices.
>> I¹m finding that my apps fail to play audio files. It doesn¹t seem to
>> matter if I use a simple Oplay¹ command or the OmobilePlaySoundOnChannel¹
>> command. I¹m on Mac Yosemite 10.10.5, and I¹ve tried building with LC
>> 7.1.1, 7.1.2 RC2, and 8.0DP14. I¹ve tried it on iOS 9.2  and 8.3 on
>> several different iOS devices.
>> 
>> It works on the iOS simulator.
>> It works on Android.
>> I have verified that the audio assets are copied successfully to the app
>> bundle. Other external assets, like image files, show up properly in the
>> app.
>> iOS devices are not muted.
>> 
>> I have built apps for iOS in the past and audio playback has worked
>> without problems.
>> 
>> Am I missing something? Has anyone else run into this?
>> 
>> Devin
>> 
>> 
>> Devin Asay
>> Office of Digital Humanities
>> Brigham Young University
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




More information about the Use-livecode mailing list