Unreproducible Linux weirdness [was: Release 8.0.0 RC 1]

RM richmondmathewson at gmail.com
Tue Apr 12 14:45:16 EDT 2016


I have set up a new user account; tried all the aspects of the RC1 build 
I commented on and filed them in the
correct places, with, needless to say, an acidulated comment.

Love, Richmond.

On 12.04.2016 20:56, Peter TB Brett wrote:
>
>
> On 12/04/2016 18:49, RM wrote:
>> This looks exciting.
>>
>> On 12.04.2016 20:07, Peter TB Brett wrote:
>>> Dear list members,
>>>
>>> We are pleased to announce the release of LiveCode 8.0.0 RC 1.
>>>
>>
>> Xubuntu 15.10 64 bit.
>>
>> 1. Documentation is STILL a "dead duck": Bug 16848
>>
>> 2. Livecode UI elements not appearing in the Application browser: Bug 
>> 17370
>>
>> 3. Widgets and settings 'cog' no longer visible in revTools stack: Bug
>> 17371
>>
>> 4. Tool-Tip: "set number of polygon sides" tools: Bug 17372
>
> I've been following along, and I haven't been able to reproduce _any_ 
> of those issues on our reference Ubuntu or Fedora systems.
>
> As it happens, bug 16848 has been on my radar ever since it was 
> originally filed and we have not yet been able to find a way to 
> reproduce it.
>
> Our continuing theory is that you have some plugin installed -- 
> possibly in the ~/my_livecode/Plugins/ directory -- which is causing 
> the LiveCode 8 IDE to throw an error on startup, inhibiting correct 
> initialisation.
>
> Which of the issues you describe are reproducible in a newly-created 
> user account?
>
> If anyone else is able to reproduce these problems -- especially with 
> Indy or Business edition -- I'd love to hear from you, since it'll 
> help the dev team track down what's going on.
>
>                                    Peter
>





More information about the Use-livecode mailing list