list field not getting arrowkey msg

Mike Bonner bonnmike at gmail.com
Tue Jul 21 13:04:18 EDT 2015


Heres the bug you reported Richard:
http://quality.runrev.com/show_bug.cgi?id=13689 Going to add a note to it.

On Tue, Jul 21, 2015 at 10:55 AM, Mike Bonner <bonnmike at gmail.com> wrote:

> Depends, I went back to 6.6.2. Don't know if it goes farther back than
> 5.5, but.. is this expected behavior or no?
>
> I'll see if I can locate the report real quick.
>
> On Tue, Jul 21, 2015 at 10:50 AM, Richard Gaskin <
> ambassador at fourthworld.com> wrote:
>
>> Mike Bonner wrote:
>> > What I mean is.. When I use tab to change focus between fields, the
>> > arrow keys do nothing in the field I tabbed into.
>> > When I click and select a line in the field, then the arrow keys
>> > work.  In the former, the focusedobject correctly shows the field in
>> > question, but has no selectedchunk.  In the latter, the focus is
>> > correct, but the seletedchunk reflects the line clicked.
>>
>> I've seen this myself.  I thought there was a bug report against that,
>> but I couldn't find it this morning.  Anyone know if that's been
>> submitted?  If not, would you like to submit that, Mike?
>>
>> --
>>  Richard Gaskin
>>  Fourth World Systems
>>  Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
>>  ____________________________________________________________________
>>  Ambassador at FourthWorld.com                http://www.FourthWorld.com
>>
>>
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>
>
>



More information about the Use-livecode mailing list