list field not getting arrowkey msg

Mike Bonner bonnmike at gmail.com
Tue Jul 21 12:44:58 EDT 2015


What I mean is.. When I use tab to change focus between fields, the arrow
keys do nothing in the field I tabbed into.
When I click and select a line in the field, then the arrow keys work.  In
the former, the focusedobject correctly shows the field in question, but
has no selectedchunk.  In the latter, the focus is correct, but the
seletedchunk reflects the line clicked.

Remove the "select empty" from the top of your handler and it should work.
Just tried it here.

On Tue, Jul 21, 2015 at 10:26 AM, Peter M. Brigham <pmbrig at gmail.com> wrote:

> That's my next step.
>
> -- Peter
>
> Peter M. Brigham
> pmbrig at gmail.com
> http://home.comcast.net/~pmbrig
>
> On Jul 21, 2015, at 11:26 AM, Dr. Hawkins wrote:
>
> > Foolish question, but have you tried creating a new field from scratch,
> > pasting the script, and seeing if that works?
> >
> > I've had to do that a couple for times when some exotic and non-displayed
> > property or another got set.
> >
> > --
> > Dr. Richard E. Hawkins, Esq.
> > (702) 508-8462
> > _______________________________________________
> > use-livecode mailing list
> > use-livecode at lists.runrev.com
> > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>



More information about the Use-livecode mailing list