Can't See the Image

Ray ray at linkit.com
Thu Feb 26 12:13:05 EST 2015


Klaus - thanks but I wonder why this code would work sometimes and 
others not.  It's an isolated piece of code that doesn't do much else.  
Nonetheless, I've add an unlock screen both before and after setting the 
fileName of the image.  Let's see if that works.

On 2/26/2015 2:08 PM, Klaus major-k wrote:
> Hi Ray,
>
>> Am 26.02.2015 um 18:06 schrieb Ray <ray at linkit.com>:
>>
>> Yes, there is.  Good point!  Although it seems weird it would work if I re-paste the same path with the spaces in it into the properties palette.
> SPACE or not, that should work right out of the box!
> You could try to add an "un-/lock screen" before/after setting the filename.
>
>> What do you suggest?  I could html encode it.
>>
>> On 2/26/2015 2:04 PM, Mike Bonner wrote:
>>> Is there a space in the path?
>>>
>>> On Thu, Feb 26, 2015 at 10:02 AM, Ray <ray at linkit.com> wrote:
>>>
>>>> I've had this problem come up before and here it is again today. I've
>>>> never posted it before.  It seems kind of intermittent.
>>>>
>>>> It's simple.  A script sets the FileName of an image in Livcode to the
>>>> full path of a png disk file but the image in Livecode simply doesn't show
>>>> it.  The image object on the card is blank.  If I open the properties
>>>> palette, select the path in the "Source" field, cut it and then paste it
>>>> right back, the image suddenly shows up.
>>>>
>>>> Is there some sort of a refresh or "Preload in memory" setting I should be
>>>> checking here?
> Best
>
> Klaus
>
> --
> Klaus Major
> http://www.major-k.de
> klaus at major-k.de
>
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the Use-livecode mailing list