Building from develop on OS X

Ali Lloyd ali.lloyd at livecode.com
Wed Aug 26 15:39:38 CEST 2015


Ah actually, on second thoughts it is probably the extensions target that
you need to build.

On Wed, Aug 26, 2015 at 2:43 PM Ali Lloyd <ali.lloyd at livecode.com> wrote:

> It sounds like you haven't built the revZip target (and probably the other
> externals too). Try building the LiveCode-all target and then run
> development again.
>
> Ali
>
> On Wed, Aug 26, 2015 at 1:33 PM Charles Warwick <
> charles at techstrategies.com.au> wrote:
>
>> After causing myself some problems with my local copy of the develop
>> branch of LiveCode, I pulled down a fresh copy of the repo today and built
>> it under OS X.
>>
>> While it built successfully and starts ok, the extensions manager only
>> opens as an empty window, and none of the widgets show in the tools palette
>> (the classic objects do show).
>>
>> Has anyone else tried to build the develop branch today under OS X?  I am
>> trying to work out if I’ve messed up something on my local machine..
>>
>> My build from about a week ago was working fine, and I built it under
>> Linux today also with no problems (though not with at exact same commit
>> level).
>>
>> Cheers,
>>
>> Charles.
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
>


More information about the use-livecode mailing list