Diagnosing server error 400

Shawn Blc shawnlivecode at gmail.com
Mon Jun 16 18:47:35 EDT 2014


Are you using sessions?


On Mon, Jun 16, 2014 at 2:25 PM, J. Landman Gay <jacque at hyperactivesw.com>
wrote:

> I need help figuring out why AWS is returning an error 400 "bad request"
> in a limited number of cases. We have a test group of some dozens of people
> and only 2 have the problem.
>
> What I know:
>
> The data sent to the server is the same for everyone, and is correctly
> formatted. I have logs of that and the requests are okay.
>
> One person moved to another computer (and consequently another network)
> and the problem resolved itself.
>
> Once, my client was getting the same 400 error all morning and then that
> afternoon it started working again by itself, without changing anything.
>
> This definitely seems network-related to me but I don't know what it could
> be. The queries are reaching AWS and it is returning the error. We don't
> have access (or don't know how) to see the server logs that Amazon has; we
> only have access to the logs on our own server, and the requests never get
> that far.
>
> Any ideas?
>
> --
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>



More information about the Use-livecode mailing list