network error 'previous request not completed'

Graham Pearson gspearson at gmail.com
Wed Jun 19 12:03:14 EDT 2013


Were you able to find a solution for this. I have just ran into this
just today from an application that was working well.



On 1/17/2012 7:04 PM, Terry Judd wrote:
> I'm experiencing a serious connectivity problem that appears to start with the error 'error Previous request not completed', usually in response to a post request, and ends with LC being pretty much totally unresponsive to any network requests. In the IDE this can sometimes (but not always) be rectified by calling resetAll but in our application, the only solution is to quit the app and start again. The post request are via https but I'm not sure whether that's a factor. One of my beta testers is having real problems with this (on multiple platforms) but I'm unable to replicate the problem on my setup at the moment.
> 
> The socketTimeoutInterval is set to 5000 but when the error occurs it will repeatedly occur no matter how long you wait between requests (once the error occurs network connectivity is pretty much broken).
> 
> Anyone have any ideas as to what may be occurring? I really need to squash this problem/bug ASAP.
> 
> Terry...
> 
> Dr Terry Judd
> Senior Lecturer in Medical Education
> Medical Eduction Unit
> Faculty of Medicine, Dentistry & Health Sciences
> The University of Melbourne
> 
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
> 





More information about the Use-livecode mailing list