display error bug for long lines in fields?

Klaus on-rev klaus at major.on-rev.com
Sat Oct 13 09:14:29 CDT 2012


Hi Paul,

Am 13.10.2012 um 15:21 schrieb Klaus on-rev <klaus at major.on-rev.com>:

> Hi Paul,
> Am 13.10.2012 um 15:12 schrieb Paul Dupuis <paul at researchware.com>:
>> It is not the same symptoms as you report, but we ran into a "long line"
>> rendering bug a while back (now resolved) in
>> http://quality.runrev.com/show_bug.cgi?id=10325
>> It may be related.
> hmm, obviously this has NOT been resolve in 5.5.2! :-/

oops, sorry, that one is NOT related to my problem!
Did not read the bug report carefully enough!

>> On 10/13/2012 7:11 AM, Klaus on-rev wrote:
>>> Hi friends,
>>> 
>>> someone already experienced this?
>>> 
>>> I have some long, but not too long, TAB delimited lines in a list field.
>>> 
>>> Now some lines look like the very last item is on top of the first item, like this one:
>>> <http://major-k.de//temp/display_error.jpg>
>>> 
>>> And ALL of the lines do only hile a couple of pixels at the beginning, only part of the first character.
>>> 
>>> I checked the length of these lines, but they are lower than the official limits:
>>> Max characters per line in a field = 16 bit = 64 kb
>>> LENGTH() of the lines is actually shorter than this limit < 6000.
>>> 
>>> I already have a workaround, but wanted to know if this is a bug, before I report this.
>>> 
>>> Any hints much appreciated, thanks!

Best

Klaus

--
Klaus Major
http://www.major-k.de
klaus at major.on-rev.com




More information about the use-livecode mailing list