Anyone using LC 5 and GLX2 on Mac?

Matthias Rebbe matthias_livecode_150811 at m-r-d.de
Tue Oct 18 18:03:55 CDT 2011


Hi Bob,

I had no significant problems with GLX2 under 4.6.x . For debugging i used Mark Wieder´s  PowerDebug.
Only with LiveCode 5 i am experiencing that "lag of time" problem.

I know Remo. But had very often problems with it ( crashes and as a result lost code). 
I switched back to GLX2, as it appeared to me as the complete development "power" targeted the Rodeo stuff. But
maybe i am wrong. When was Remo last updated?

Matthias


Am 18.10.2011 um 23:48 schrieb Bob Sneidar:

> I was seeing some debug problems in 4.6.4 with GLX2. I don't think it's been gone through for compatibility, and I believe it is now open source. One if the reasons development was halted on GLX2 was because changes in the IDE were requiring significant updates to keep it compatible. (Correct me if I am wrong Jerry). So an external debugger approach was used instead and today we have Remo. 
> 
> Bob
> 
> 
> On Oct 18, 2011, at 1:42 PM, Matthias Rebbe wrote:
> 
>> Hi,
>> 
>> is anyone else using LiveCode 5 with GLX2?
>> I am experiencing some problems with that combination. It takes 2 to 3 seconds until it reacts on for example a copy&paste or on clicking the compile button or entering the GLX2 menu. With 4.53 or 4.6.4 i do not see this behaviour.
>> 
>> Regards,
>> 
>> Matthias
>> 
>> 
>> 
>> _______________________________________________
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
> 
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




More information about the use-livecode mailing list