iOS external won't load

Mark Schonewille m.schonewille at economy-x-talk.com
Thu Aug 25 04:50:03 EDT 2011


Hi Maarten,

I've been testing with LC 4.6.3, Mac OS X 10.6.8, XCode 4.0.2, iOS SDK 4.3.3 and LC SDK R7 on an iPhone 3GS.

--
Best regards,

Mark Schonewille

Economy-x-Talk Consulting and Software Engineering
Homepage: http://economy-x-talk.com
Twitter: http://twitter.com/xtalkprogrammer
KvK: 50277553

What does that error mean? Buy LiveCodeErrors for iPhone now http://qery.us/v4 A must-have for LiveCode programmers.

On 25 aug 2011, at 04:05, Maarten Koopmans wrote:

> Hi again Mark,
> 
> Let's see if I can confirm then. What's your LC version, OS version, XCode
> version and SDK version (7?).
> 
> --Maarten
> 
> On Wednesday, August 24, 2011, Mark Schonewille <
> m.schonewille at economy-x-talk.com> wrote:
>> Hi again, Maarten,
>> 
>> Yesterday and today, I did a lot of testing with externals. I was able to
> compile the sample external rresocket and included this external in a
> standalone. The standalone was built from the stack included with the sample
> XCode project provided by RunRev. When I tested the standalone, it ran fine
> in both the simulator and on my iPhone.
>> 
>> Then I created a very simple hello-world external from the template, quite
> similar to yours. The template can be selected after you choose New from
> XCode's file menu. I followed exactly the same steps as with the sample
> external. I was able to run it in the simulator but when I installed it on
> my iPhone, it crashed with the same console messages you posted.
>> 
>> For now, my conclusion is that the sample externals run fine, but
> externals created with the template won't work. I hope that anyone can
> confirm this.




More information about the Use-livecode mailing list