script debug problem

Bob Sneidar bobs at twft.com
Mon Apr 4 17:06:40 EDT 2011


I did have an issue with an older version of GLX2 written before 4.0 came out. My debugger kept disabling itself. The newer GLX2 does not do this. It may have had something to do with my running the old tRev program in conjunction with GLX2, a practice I no longer engage in. At any rate I never got to the bottom of it. I only know that it never happened when I had GLX2 disabled, and now it doesn't happen at all. 

Bob


On Apr 4, 2011, at 12:33 PM, J. Landman Gay wrote:

> On 4/4/11 2:00 PM, edward cawley wrote:
>> I got an execution error that it couldn't find a message. I went to
>> the script and commented out the message. I tried to debug the script
>> with a breakpoint but it wasn't accepted because<  the script debug
>> mode is disabled>. Now I can't turn the script debug mode on so I
>> can't trace the error. A search listed several recommendations to
>> turn off the script debugger but no suggestions as to un-disabling
>> it. The breakpoints listing on the script editor list several
>> breakpoints that I can't delete.  I think it started with the
>> execution error. I haven't found any discussion of it, is it a bug?
>> How can I get it the script debug mode enabled? back on??
> 
> I've never heard of it turning itself off, but did you check the "Script Debug Mode" menu item in the Development menu? If it is already checked, then try restarting LiveCode.
> 
> -- 
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
> 
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> use-livecode at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode





More information about the Use-livecode mailing list