Pointer Tool

Paul Williams p.williams at alkazar.net
Fri May 14 08:23:50 EDT 2010


Hi Mark
thanks for the comment, XP restarted OK, no problems with any other 
software and a virus/trojan scan shows all clear.  The rev version is 4.5.0 -
dp-3  I havent tried to re-install rev yet, is this the only option, I was 
wondering if there was a configuration within rev that I can change.  I have 
restarted XP(pro)  and run rev a number of times but the pointer tool is still 
wrong.

Paul



> Hi Paul,
> 
> I have seen similar issues on very old Mac systems (Classic) and once  
> in a while on Windows. What have you done to get the pointer tool back  
> again? Have you restarted the computer again? Ran a Windows repair  
> session (I think you'll need your Windows license key for that)? Re- 
> installed RR? Which version of RR do you have?
> 
> --
> Best regards,
> 
> Mark Schonewille
> 
> Economy-x-Talk Consulting and Software Engineering
> Homepage: http://economy-x-talk.com
> Twitter: http://twitter.com/xtalkprogrammer
> 
> Economy-x-Talk is always looking for new projects. Contact me for a  
> quote http://economy-x-talk.com/contact.html
> 
> On 14 mei 2010, at 11:19, Paul Williams wrote:
> 
> > This is driving me crazy.
> >
> > XP crashed in the middle of an editing session in enterprise and  
> > when the
> > pc recovered the pointer tool when selected from the tools pallette  
> > is now a
> > blacksquare with a white cross in the middle instead of the standard  
> > default
> > arrow.
> >
> > How can I restore the default arrow/cursor on the pointer tool?
> >
> > Thanks
> >
> > Paul
> 
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution


------- End of forwarded message -------


More information about the Use-livecode mailing list