stack crashing IDE

Michael Kann mikekann at yahoo.com
Thu Feb 18 10:40:44 CST 2010


You might try running Vista in Safe Mode to see if there is a driver conflict hiding in the shadows.

--- On Thu, 2/18/10, Bernard Devlin <bdrunrev at gmail.com> wrote:

> From: Bernard Devlin <bdrunrev at gmail.com>
> Subject: stack crashing IDE
> To: "How to use Revolution" <use-revolution at lists.runrev.com>
> Date: Thursday, February 18, 2010, 8:15 AM
> On Vista, I went to open a stack that
> I haven't looked at for a few
> weeks.  But as soon as I try to open it, the IDE
> crashes.
> 
> No popup from Rev to say that the stack is corrupted. 
> Sometimes I am
> able to get a crash warning from the OS:
> 
> Problem Event Name:    APPCRASH
>   Application Name:    Revolution.exe
>   Application Version:    4.0.0.950
>   Application Timestamp:    4af84e48
>   Fault Module Name:    Revolution.exe
>   Fault Module Version:    4.0.0.950
>   Fault Module Timestamp:    4af84e48
>   Exception Code:    c0000005
>   Exception Offset:    0008e720
>   OS Version:    6.0.6002.2.2.0.768.3
>   Locale ID:    2057
>   Additional Information 1:    fd00
>   Additional Information 2:   
> ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
>   Additional Information 3:    fd00
>   Additional Information 4:   
> ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
> 
> I have used this stack many times throughout January 2010,
> and as far
> as I can remember, there was no problem the last time I was
> using it.
> Furthermore, I haven't updated Rev in months.
> 
> The only thing I can think that might cause something like
> this, is
> that the stack makes use of some externals: Valentina and
> revBrowser.
> I haven't changed anything to the Valentina install since
> the
> beginning of January, long before I was using this
> stack.  And if I
> open up the Valentina sample stack, there is no problem
> using
> Valentina.  Using VStudio I can open the valentina db
> the stack
> references. So it doesn't look like the issue is with
> Valentina.  I've
> checked the browser sampler stack, and that opens a browser
> window, so
> it doesn't look like revBrowser is the problem either.
> 
> I've set lockMessages to true before opening the stack, but
> still the
> IDE crashes.
> 
> Any suggestions as to how I can find out more about what is
> going on?
> There is the Vista crash log, but there's nothing in there
> that I can
> make use of.
> 
> Bernard
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage
> your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
> 


      



More information about the use-livecode mailing list